Welkom op E-nummers.info

Welkom op E-nummers.info, dé onafhankelijke website boordevol informatie over E-nummers en additieven in ons voedsel. Hier kan je makkelijk opzoeken waar alle E-nummers van gemaakt zijn, welke E-nummers vegetarisch zijn, welke passen bij een glutenvrij-dieet en bij meer speciale diëten.

Er is veel te doen om E-nummers. Veel mensen zien E-nummers als onnatuurlijke toevoegingen aan hun voedsel, of zien het als een raar onbegrijpelijk nummer in de ingrediëntenlijst. Het klopt dat sommige E-nummers van nature nauwelijks te vinden zijn in ons voedsel, terwijl juist veel anderen gewonnen worden uit natuurlijke producten. Feit is dat iedereen in Nederland met E-nummers te maken heeft. Vandaar deze website, met duidelijke informatie over wat de nummers voorstellen en waar zij van zijn gemaakt.

Reageren is niet mogelijk