E-nummers en elektrisch roken

Dat roken slecht voor je is weet iedereen. Daarom, en om nog meer redenen, is elektrisch roken in opkomst. In een zogenaamde e-sigaret wordt een vloeistof verdampt die vervolgens wordt ingeademd. In de vloeistof zit een smaakje en/of nicotine. In de vloeistof zitten ook e-nummers, deze zorgen voor de damp, de smaak en eventueel geur of kleur. Net als bij voedingsmiddelen heeft de overheid vastgesteld hoeveel van deze e-nummers gebruikt mogen worden in elektrische sigaretten. Dit is uitvoerig getest om gezondheidsrisico’s voor de gebruikers te vermijden.

Maar waarom zou je bij het eten letten op “alleen natuurlijke grondstoffen”, en dan vervolgens mij het e-roken toch deze stoffen naar binnen halen? Gelukkig zijn er alternatieven. Zo heb je de Elixir e-liquids alleen natuurlijke biologische grondstoffen.

esigaret

NB: dit bericht wordt niet gesponsord

 

Reageren is niet mogelijk